Wat doe je met amandelpulp?

Goedemorgen !!!
Zoals gewoonlijk stond ik al vroeg naast mijn bed. Ik had gisteren
100g ongepelde amandelen in de week gezet met als doel
“home made almond milk”.


Na mijn ontbijt (smoothie bowl met een ijskoffie, het wordt voorspelbaar 🙂 ) 
heb ik de amandelen afgespoeld en met 400 ml water en 1 medjooldadel
in de blender gedaan. Goed blenden, door de neteldoek en tadaaaaa ….
home made almond milk !!!

Wat ik met de overgebleven amandelpulp deed, vind je in de volgende post.
Ik maakte er koekjes mee met rijstmeel en chocolade.
Laat me weten wat jullie ervan denken in de comments !!!

Wat staat er vandaag verder op het programma?
Yogales bij Silke van Flowing Yoga, examens verbeteren van het
7e jaar Haarzorg en Verkoop, wandelen met Chris, koffie drinken
en vooral goed rusten. Ik voel dat de laatste loodjes het zwaarst wegen
en dat de korte nachten van de voorbije week nog in mijn lijf zitten.

Fijne zaterdag allemaal !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.