Vegaverso eindelijk getest !!!

Nog zo’n vegan hotspot in Leuven die al lang op mijn verlanglijstje stond: Vegaverso in de Tiensestraat. Ik volg hun Facebookpagina en was geïntrigeerd door het steeds wisselende menu en door de positieve reacties van de klanten.

https://www.facebook.com/www.vegaverso.be

Chris en ik gingen er vorige zaterdag lunchen en werden supervriendelijk onthaald door Tilly en haar mama. De dames runnen de business op een gestructureerde manier. Dat kan ik, organisator en liefhebber van structuur, heel erg waarderen 🙂

De menukaart is enorm uitgebreid. De veiligste optie is om vooraf voor jezelf uit te maken of je wil gaan voor een burger, een megaburger, een wrap, een salade of een zoete traktatie. Dan heb je nog steeds de keuze uit verschillende mogelijkheden.

De kleurrijke menukaart

Ik ging voor het “Chick’n slaatje (8 euro) en Chris koos het “Cheez slaatje” (9,50 euro). Beide bowls waren supergroot en zagen er zeer aantrekkelijk uit. Ik hield erg van het currysausje op mijn sla.

Mijn “chick’n slaatje”

Het “cheez slaatje” van Chris

Als drank koos ik een matcha latte met amandelmelk. Eindelijk proefde ik eens een matcha latte. Dat zou ik elke dag kunnen drinken! Chris ging voor een chai latte die ook heel lekker was.

Een Chai Latte en en Matcha Latte….Hmmm!!!!

Gisteren, donderdag, sprak ik met mijn beste vriend Tom af voor de lunch. Ook bij Vegaverso 🙂 En volgende week ga ik er heen met een vriendin.

Ik denk dat meer uitleg niet dus niet nodig is 🙂 🙂 🙂
  

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.