Vegan bowl of the week bij Life Bar !!!

En….neeen, ik kon het niet laten. Ik moest en zou de vegan “bowl of the week” gaan proeven bij Life Bar. Greg kwam niet naar de bijles op de eerste woensdag na de vakantie dus besloot ik van de gelegenheid te profiteren om te gaan lunchen.

https://www.lifebar.be/

Ik was al eerder bij Life Bar geweest voor koffie en voor hun heerlijke toast met avocado en hummus. Nu wist ik dat ze een lunchbowl serveren die (twee)wekelijk wisselt. Dit keer zag hij er als volgt uit:

Ik at notenrijst, avocado, veldsla, radijs, gemarineerde tempeh, gebakken champignons met boerenkool en edamameboontjes. De dressing was op basis van pindakaas met tamari. Voor zo’n heerlijke bowl verkies ik met stokjes te eten zodat ik trager eet en meer van het eten geniet.

Een echte aanrader. Nog tot het einde van de week bij Life Bar. Als deze bowl er niet meer is, zal er wel een andere, superheerlijke en inventieve bowl beschikbaar zijn!

Life Bar is een absolute aanwinst voor vegan Leuven. Ook wie niet veganistisch eet, kan de gerechten, zoet en hartig, ongetwijfeld appreciëren.

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.