Tried and approved : Le Mustache

Het was woensdag. Voor de Spaanse les. Ik wilde nog wat werken voor school maar niet alleen thuis. Een coffee place? Yes! Maar ik wilde eens iets nieuws, een rustige plek met lekkere koffie waar ik nog niet was geweest…. Hmmm, moeilijk ben ik niet, hoor 😉

Na een korte brainstorm met mezelf bedacht ik dat ik nog nooit in “Le Mustache” was geweest. Deze koffiebar bevindt zich in de Tiensestraat in Leuven vlakbij het CLT waar ik dus moest zijn om 18u00 voor mijn Spaanse les.

Le Mustache it was !!!

Ik werd ontvangen door 2 hele vriendelijke studentes die me uitlegden dat ik aan de toog moest bestellen en betalen. Daarna zouden zij mijn bestelling aan tafel komen brengen.

Ik bestudeerde het menu en was aangenaam verrast door de ruime keuze. Niet alleen waren er allerhande warme en koude koffies met en zonder speciale smaakjes en toevoegingen, er was ook homemade lemonade, een ruim aanbod aan thee en koude dranken, gebak én er waren bagels en bagelcroques. Ik wist helemaal niet dat je bij “Le Mustache” ook kon lunchen of (vroeg) avondeten. Dat was dus een aangename verrassing.

Ik koos voor een grote koffie en kon rustig werken: mijn tafeltje was groot genoeg om op mijn laptop te kunnen werken zonder het gevaar te lopen mijn drankje over mijn toetsenbord uit te gieten. Bovendien had ik geen last van de mensen rondom mij. De tafeltjes staan ver genoeg uiteen om geen hinder te hebben van andere gesprekken.

Ik zal beslist terugkomen om meer van de kaart te proeven. Daarom vroeg ik alvast naar een klantenkaart: na tien drankjes krijg je 2 euro korting op je volgende consumptie. Altijd mooi meegenomen, vind ik. Ik ben wel van de klantenkaarten trouwens 🙂

TIP: Le Mustache heeft een hele mooie website waarop je ook het menu kan consulteren. Ik stel vast dat je zelfs kan brunchen met een groep vanaf 12 personen!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.