Tested in Leuven : Loving Hut Veganerie

Van 20 tot en met 24 november was Chris in Leuven. Het laatste lange weekend voor de officiële verhuis 🙂

Op vrijdagavond gingen we naar Leuven Late Night Shopping en besloten we eerst ergens iets te eten. Het was al een tijdje geleden dat ik bij Loving Hut Veganerie at dus ik koos dit vegan fastfood restaurantje uit.

http://www.lovinghut.be/

https://www.facebook.com/lovinghutveganerie/?ref=br_rs

Het was er niet zo druk en we waren snel bediend door de vriendelijke dame aan de kassa. Chris koos voor een salade met vegan kip en ik ging voor de salade met seitan.

Ik bekeek tijdens het wachten ook het ruime aanbod aan vegan producten voor thuis. Loving Hut Veganerie is namelijk ook een soort minimarket voor vegan producten zoals vegan kaas, mac ‘n cheese, vleesvervangers,… er is zelfs vegan dierenvoeding te verkrijgen! Ik kom hier beslist terug om een aantal vegan producten aan te kopen en thuis uit te proberen.

Ik was eigenlijk een beetje teleurgesteld, moet ik toegeven: de smaak van de salade was goed maar het was zo weinig en kostte best veel (15 en 16 euro). Ik had zeker een dubbele portie kunnen eten en was niet eens zo hongerig. Vooral de hoeveelheid seitan en kipstukjes was teleurstellend en ook het kwakje saus was miniem (op de foto ziet het er veel uit omdat het op een bloemkoolroosje ligt).

 

Salade met vegan kip en salade met seitanstukjes

Boodschap aan Loving Hut Veganerie: de smaak van de salades is zeer ok maar please, een beetje meer vulling !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.