Summer Holiday – Bye, bye Croatia! – Dag 16

Donderdag 16 augustus was de laatste dag van onze vakantie in Zagreb. We keerden in de late namiddag terug naar Leuven…

Ik startte de dag met een rondje rennen: 30 minuten in de frisse ochtendlucht. Om 8u00 ging ik ontbijten in het hotel naast de hostel. Niet goed en niet slecht. Waar ik vooral naar verlangde, was niet alleen mijn eigen ontbijtjes in pyjama maar ook naar het feit dat ik niet meer zou moeten wachten tot 8u00 om te kunnen ontbijten. Als je zoals ik meestal opstaat tussen 6u00 en 6u30 is dat echt niet fijn!

Chris sliep tot 9u30 dus ik maakte een wandeling over de Dolac markt en schoot nog wat kleurrijke foto’s:

De winkels in Zagreb gaan open om 8u30 !!! Ik stapte dus, na een extra cappuccino op het terras van Johann Franck, de Lush binnen. De verkoopster verzorgde mijn voeten en mijn gezicht. Ik bracht er uiteindelijk meer dan een uur door, kreeg 10 stalen mee en kocht een fijne voet- en handcrème. Supertof om zo te worden behandeld op de laatste vakantiedag!

Chris en ik wandelden nog een laatste keer door Zagreb, lunchten (opnieuw!) bij Good Food en reden richting luchthaven rond 13u00. We leverden de gehuurde Volkswagen Up! in waarmee we toch een goede 2 000 kilometer hadden gereden op 16 dagen en vlogen zonder problemen richting Brussel.

Uiteindelijk waren we om 20u00 thuis, ruimden we op en relaxten we in onze eigen, fijne sofa. Home Sweet Home. Want thuiskomen is ook leuk 🙂

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.