Summer Holiday – Another day in Dubrovnik – Dag 13

Yoga next to the sea. Zo startte ik mijn dag. Heerlijk was dat!

Het ontbijt werd geserveerd in een grote eetzaal die dienst deed als ontbijtruimte voor 5 hotels. Niet bepaald gezellig, wel lekker veel keuze. Opnieuw miste ik mijn eigen keuken, mijn eigen routine, mijn home made granola, mijn ijskoffie,…

Ik maakte nog een wandelingetje voor de zon op volle kracht begon te schijnen en ging dan terug naar de hotelkamer. 

We bleven vrij lang in en rond het hotel om te rusten, te lezen en op onze GSM te prullen. Daarvoor is het nu eenmaal vakantie, nietwaar? Ik deed lunchinkopen in de supermarkt zodat we niet uit eten moesten gaan 🙂

 

Creatief met foto’s op een luie dag

Rond 16u00 besloten we eindelijk iets te ondernemen na een uurtje bij het zwembad hangen. We namen een douche en wandelden naar het oude centrum. Dit was een wandeling in de hitte van ongeveer 1u. We slenterden wat door de oude stad en bekeken de boten die excursies deden vanuit Dubrovnik.

We wandelden terug naar ons hotel en aten onderweg in een goedkopere pizzeria/konoba. Niets speciaals maar heerlijk rustig: we zaten eigenlijk alleen op het terras. Zalig om uit de drukte te zijn!

Lokaal bier proeven

 

Een doorsnee maaltijd : pizza – wrap met gegrilde kip – mixed salad to share

Terug in de hotelkamer keken we naar “Mission Impossible 1”. Chris wilde me introduceren in de serie “Mission Impossible” films zodat we ook de laatste nieuwe zouden kunnen bekijken. Niet dat hij echt fan is maar toch… 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.