Purple pancakes for breakfast

Wie graag de experimentele toer opgaat van bij het ontbijt, kan zich wagen aan deze “purple pancakes”. Misschien zijn paarse pancakes een brug te ver en bezorgen ze je een ware mind fuck??? Ik zou zeggen: don’t be afraid and just try it !!!

Ik had weer eens zin in een experiment. Deze zomer bracht ik uit Kroatië verschillende gedroogde poedertjes mee, onder andere van kers en rode biet. Ik besloot breakfast pancakes te maken. Gezond en anders. Snel en lekker.

Voor 5 pancakes :

*100g volkoren tarwemeel 

*een snuf bakpoeder en een snuf zout

*1el vanilleboonpasta (bracht ik mee uit Loughborough, van DrOetker)

*120ml Alpro Coconut

*1 ei

*15g rode bietenpoeder

Bereiding:

*Doe alle ingrediënten samen in een kom. Meng goed zodat je geen klonters hebt.

*Vet een pannenkoekenpan in met kokosolie.

*Bak kleine, dikke pancakes en draai tijdig om.

Lekker met maple syrup en een flinke dot kwark en confituur!!! Wat eet jij bij deze pancakes???

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.