Pannenkoeken van Teffmeel

Dit is geen gesponsorde post door Body & Fitshop maar wel een tip voor wie graag let op voldoende eiwitten in een overwegend plantaardig voedingspatroon. De mix bevat maar liefst 21g eiwitten per 100g !!!

Ik maakte pannenkoeken met de Teff and Protein Pannenkoekenmix van het huismerk van Body and Fit.

Ingrediënten: Voor 5 pannenkoeken

*125g pannenkoekenmix

*1 ei

*250 ml plantaardige melk (ik gebruikte sojamelk dit keer)

Bereiding:

*Meng alle ingrediënten goed door elkaar.

*Bak 5 pannenkoeken in een pannenkoekenpan. Vet je pan vooraf goed in met kokosolie.

Easy as that! De pannenkoeken zijn niet gezoet dus kunnen prima dienen als lunch met spinazie en geitenkaas. Je kan ze natuurlijk ook beleggen met banaan en pindakaas, appelcompote met kaneel,… Laat je inspiratie de vrije loop!

https://www.bodyenfitshop.nl/teff-protein-pannenkoekenmix/ 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.