Oxford, baby !!!

Als je over dingen schrijft, komen de herinneringen terug. Dus als je over fijne dingen schrijft, voel je je blij en gelukkig. Zo denk ik graag terug aan onze trip vanuit Loughborough  naar Oxford. 
Het idee was een Turkse collega van Chris te bezoeken die momenteel werkzaam is aan de universiteit van Oxford. We huurden een kleine auto (met het stuur aan de linkerkant!) en namen ook de Turkse PhD-student van Chris mee. Na een rit van ongeveer 1u30min kwamen we aan in Oxford. 

We keken rond in de universiteitsstad. Ik was aangenaam verrast door de vele mooie en indrukwekkende gebouwen. Prachtig gewoon! Ik waande me in de films van Harry Potter (zelfs al heb ik die niet gezien, hihi). 

 

En zien we er niet gelukkig uit ???!!! Zalig om met Chris op zo’n mooie plaats te zijn!

We gingen samen lunchen bij The Coconut Tree. Ik had weer iets gezien op Tripadvisor 😉 In dit restaurant serveren ze street food uit Sri Lanka. Ik had geen idee waaraan ik me kon verwachten. Reden te meer om er heen te gaan!

Hieronder het menu en het hippe interieur.  https://www.thecoconut-tree.com/oxford/

Ik ging voor kokoswater…

 

…een hopper (een soort wrap van kokosmeel met allerlei garnituren)…

 

Chris koos voor gebakken kaasblokjes in een zoete saus…

 

…en ik koos ook nog een kotthu, een soort van gefrituurd brood met groenten en saus. Erg vet maar wel lekker!

Na de lunch gingen we nog naar een mooie boekhandel en een winkel vol prachtige posters. We dronken nog een koffietje en moesten er rond 17u vandoor omdat we ‘s avonds bij Peter Pizza in Leicester werden verwacht op het verjaardagsfeestje van een andere collega van Chris. Ik had best nog wat langer in Oxford kunnen blijven!!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.