Overnight Oats met zelfgemaakte confituur

Wat denken jullie van nog eens een lekker ontbijtreceptje? Eenvoudig te maken en zo gezond of ongezond als je zelf wil!

Ik laat jullie in dit artikel zien hoe je zelf overnight oats maakt.

Zorg eerst en vooral voor een leuke (glazen) pot met deksel. Dat staat fancy en maakt je ontbijtje extra lekker. Bereid je ontbijt de avond voordien voor zodat hij “overnight” kan weken en jij het optimale resultaat verkrijgt.

Ingrediënten: Voor 1 kleurrijk ontbijt.

*60g havermout of muesli met stukjes chocolade, gedroogd fruit, nootjes,…

*150g (geiten)yoghurt of plantaardige yoghurt

*1el gebroken lijnzaad

*warm water naar believen

Bereiding:

*Doe alle ingrediënten samen in je pot en roer goed door. Zorg ervoor dat het geheel papperig is maar niet té vochtig.

*Sluit je bokaal goed af en zet je pot in de frigo.

*Voeg de volgende ochtend alle toppings toe waar je op dat moment zin in hebt: kokosflakes, stukjes pure chocolade, maple syrup, zelfgemaakte confituur, vers of gedroogd fruit, nootjes, zaden en pitten,…

Nu is je ontbijtje “ready to eat” !!!

SMAKELIJK!!! 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.