Omelet met een Oosterse twist

Omelet saai? No way! Niet met deze creatie! Op zondagavond maak ik voor mijn vriend geregeld een omelet klaar. Met deze interpretatie was hij in de wolken!!!

Een oosterse versie van de klassieke omelet

Ingrediënten: Voor 1 grote, rijkgevulde omelet

*2 eieren

*50 ml volle kokosmelk

*verse spinazie

*6 champignons

*lemongrass (wok)olie

*peper, zout, kurkuma en currypoeder

Bereiding:

*Breek de eitjes in een kommetje. Voeg de volle kokosmelk toe en kruid met peper, zout, kurkuma en currypoeder.

*Roer goed.

*Zet een pan op een hoog vuur en doe er wat lemongrass (wok)olie in.

*Bak je groenten in de olie. Voeg daarna het eimengsel toe.

*Meng niet maar bak een soort pannenkoek die je omdraait als hij stevig genoeg is.

Lekker met roggebrood of een dikke snede zuurdesemtoast!!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.