Mocktails maken als insider

Ik ben insider voor www.uitpaulineskeuken.nl en mocht daarvoor aan de slag met de lekkere limonades van Royal Club. Mocktails maken tijdens de eindejaarsfeesten… dat is beslist geen straf!!!

Ik kreeg superveel flessen limonade toegestuurd: van Bitter Lemon over Ginger Ale naar Blood Orange and Ginger Soda. ZALIG!!!

Als insider voor Uit Pauline’s Keuken werkte ik verschillende recepten voor mocktails uit. Die plaatste ik dan in de besloten Facebookgroep en deelde ik op mijn sociale kanalen met de hashtags #royalclub #uitpaulineskeuken en #mixyourmocktail. Daarnaast postte ik ook een foto waarop ik de mocktails deelde met vrienden en andere mensen blij maakte. Erg fijn om te doen!

De dranken van Royal Club geven veel inspiratie en zijn op zich ook al lekker. Hieronder deel ik met jullie twee eenvoudige recepten om in no time een heerlijke alcoholvrije cocktail te serveren aan vrienden!

Neem een mooi glas. Doe er stukjes verse gember in en 2 ijsblokjes. Giet er een flesje Royal Club Soda with Blood Orange and Ginger. Werk af met een ananaskers. 

Neem een mooi glas. Doe er wat bevroren bessen in en 2 ijsblokjes. Giet er wat grenadinesiroop over (een laag van ongeveer 1 cm dik) en tenslotte een flesje Royal Club Soda met Wild Berries and Mint. Werk eventueel af met verse muntblaadjes.

Mocktail time !!!

Cheers !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.