Mijn 5 favoriete Youtubers

Nog een cheat van mezelf: Youtubefilmpjes kijken op de step in de fitness 🙂 Het ontspant me echt. De filmpjes laten recepten zien, trainingen, oefeningen, what I eat in a day-dagboekjes,… In dit artikel een overzicht van mijn 5 favoriete Youtubers van het moment.

Op 1… hmmm… na lang twijfelen: Caitlin Shoemaker

Deze vegan jongedame heeft een Youtubekanaal waarop ze heel actief is. Ze post vooral videos met recepten en “what I eat in a day” videos. Daarnaast legt ze soms uit hoe zij in het leven staat, waarom ze bepaalde beslissingen neemt, hoe het is om vegan te zijn, … Ik vind haar Youtubekanaal erg fijn omdat Caitlin heel regelmatig nieuwe video’tjes post en omdat de recepten heel haalbaar en creatief zijn.

Caitlin heeft ook een blog waarop je alle recepten kan terugvinden.

https://frommybowl.com/

Op 2 dan Annemerel De Jong, de “down to earth” Nederlandse hardloopdame die op een heel realistische manier praat over al dan niet zin hebben om hard te lopen. Ze gaat regelmatig op persreis en maakt dan leuke videoverslagen over haar bestemmingen. Dan krijg ik echt zin om op reis te vertrekken!

In 2017 vlogde Annemerel elke dag en kon je dus haar dagelijks leven in en rond Den Haag volgen. Dat was mijn treat elke avond voor het slapengaan. Nu vlogt Annemerel niet meer dagelijks. Jammer maar wel goed te begrijpen.

Annemerel heeft natuurlijk ook een eigen website waar ze artikels post over reizen, hardlopen, eten, Netflixseries,…

https://www.annemerel.com/

Op 3 kies ik voor Silke Dewulf

De yoga teacher waar ik bij Flowing Yoga erg fan van was, woont momenteel in Londen. Van daaruit maakt ze vlogs over haar leven als yogi. Ze maakt een onderscheid tussen videos met yogalessen, What I eat in a day, persoonlijke boodschappen,… Alle filmpjes zijn kort en de yogalessen zijn heel afwisselend. Eigenlijk zou ik graag meer yogalessen van haar online zien want ik houd erg van haar manier van lesgeven en aan yoga doen.

Op 4 komt Laura Brijde

Leve de Hollandse nuchterheid! Laura Brijde is een vrolijke Nederlandse die in Spanje woont omwille van de liefde 🙂 Ze vlogt en blogt (www.laurabrijde.com) enthousiast over haar sportgewoontes en dagelijks leven met Toon. Je voelt je blij als je naar haar videos kijkt!

En op 5 staat Sarah’s Vegan Kitchen

Sarah vlogt en blogt (uiteraard!!) over gezonde vegan voeding. Ze maakt hele basic recepten en legt goed uit hoe je deze maakt.  Ik houd van haar ongedwongen stijl en van het feit dat er heel regelmatig nieuwe filmpjes online verschijnen.

https://www.sarahsvegankitchen.com/

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.