Mijn 5 favoriete Instagrammers

Dit artikel vind ik iets moeilijker om te schrijven. Ik moest even nadenken op basis van welke criteria ik een Instagrammer goed vind en graag volg. Ik besloot dat ik me vooral aangetrokken voel tot Instagrammers die frequent posten, kleurrijke foto’s maken en ook wat verduidelijking geven bij hun posts. Hier zijn ze dan: mijn vijf favoriete Instagrammers !!!

Met stip op 1 : Kesja van @soyandseitan

Ze omschrijft zichzelf als “Belgian Vegan Food & Lifestyle Blogger” en “Zero Waste Newbie”. Foto’s van heerlijke bereidingen verschijnen haast dagelijks en altijd vind je een link naar het recept in de bio. Bovendien post Kesja ook fijne foto’s van zichzelf met haar hondje én tipt ze vegan lifestyleproducten (mokken en borden, diervriendelijke deo,…) Af en toe is er ook een winactie.

Dierenvriend Kesja
 
Op nummer 2 : An Gysen aka @my_veggie_run
An Gysen in actie
 
Manman, van een #fitwoman gesproken. An is een frequente hardloopster die meestal vegan eet. Ze post heel frequent foto’s van zichzelf op hardlooptraining, van de lekkere maaltijden die ze eet en/of klaarmaakt, van haar reisjes én van haar leuke tweelingdochtertjes. Wie motivatie nodig heeft voor een actief, gezond leven is bij deze dame beslist aan het juiste adres!
 
Op nummer 3 : @isa_en_roza
 
 
 
 
Een hele mooie Instagramaccount vol fijne, zelfgemaakte juweeltjes. Kettingen, armbanden, oorringen,.. Allemaal OM TE HEBBEN!!! Ik zag de ontwerpster voor het eerst op Camping Flamingo in Hal 5 en hoop iedere keer dat ze er weer staat met een mooie stand. Je kan de juwelen online bekijken en bestellen via de webshop!
 
Nummer 4 is…Karolien Olaerts van @karolas_kitchen
 
 
Karolien Olaerts

 

 
 
Ze is de schrijfster van het boek “Gewoon gezond” en winaar van de Food Blog Award 2017 : Best Healthy and People’s Choice. Kleurrijke reisfoto’s laten duidelijk zien waar Karolien inspiratie haalt voor haar creatieve “gewoon gezonde” recepten. Niet teveel poespas maar veel, lekker en gezond eten in een bord.
 
En dan tenslotte op 5: Julie Van den Kerchove van @rawfoodchefjulie
 
Julie Van den Kerchove
 
 
 
Ik ben geen raw foodie en zelfs geen veganist of fulltime vegetariër maar toch vermeld ik Julie graag in dit lijstje. Omwille van gezondheidsproblemen ging Julie experimenteren met raw food. Op www.julieslifestyle.com vind je veel meer informatie. De Instagramfoto’s zijn beslist uitnodigend. Ik vind de prachtige foto’s tot de verbeelding spreken. Ze smeken om thuis geprobeerd en geproefd te worden.
 
Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.