Lunchen bij M-Café

Enkele maanden geleden kocht ik via Social Deal een bon aan voor lunch/diner bij M-Café in Leuven. Voor 7,5 euro mocht je een gerecht van de kaart kiezen. Dat kon ik niet laten liggen, toch? De zomervakantie ging voorbij en de bon bleef ongebruikt… Een week voor hij zou vervallen, ging ik met mijn beste vriend Tom uiteindelijk lunchen bij M-Café, aan het M-museum in Leuven.

Rustige muziek, niet al te druk, vriendelijk personeel,… Mijn eerste indruk was alvast positief. Bij het bestuderen van de lunchkaart werd ik nog enthousiaster: er waren veel “experimentele” vegan opties en keuze uit pasta’s, salades, broodjes,…

Uiteindelijk ging ik voor de salade met kip en ananas en koos Tom voor het broodje met pulled pork.

Mijn salade kwam in een fancy jar. Toen ik de pot omkeerde in mijn bord, was het een hele mooie, grote salade. Genoeg eten voor een goede prijs. Zo moet dat zijn. De dressing kwam in een klein potje naast de salade alsook 2 kleine donkere broodjes. De kip was lekker gekruid en goed uitgebakken en de ananas was vers. Een geslaagd gerecht!

Ook Tom was tevreden over zijn keuze: een groot, lichtgrijs broodje met veel en smakelijke “pulled pork”.

Conclusie: wie komt shoppen in Leuven en/of Museum M bezoekt, kan hier terecht voor een fijne lunch in een rustige omgeving. 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.