Life Bar Leuven – Een eerste kennismaking

Jeeee!!!! Een nieuwe hotspot in Leuven !!!! De Facebookpagina zag er alvast zeer veelbelovend uit: een bar met açai bowls, buddha bowls, hummus toast, pannenkoeken, smoothies, soep, …

Ik had met Tinne afgesproken voor koffie, een eerste kennismaking met deze vegan hotspot. Nieuwsgierig als ik was, bekeek al even de website:

https://www.lifebar.be/

De overzichtelijke, strakke, hippe site zag er veelbelovend uit. Ik ging voor een granenkoffie met rijstmelk. Ik kon ook kiezen voor een bereiding met water, sojamelk of hennepmelk. Tinne ging voor de True Love juice die er vlammend rood uitzag.

Granenkoffie met rijstmelk

True Love Juice met rode biet, appel, wortel, citroen en gember

De granenkoffie smaakte verrassend zacht en was ideaal voor in de namiddag. Ik proefde van het sapje van Tinne en vond het niet te zoet. Het zurige van de citroen en het pittige van de gember kwam goed door. Daar hou ik wel van.

Als extraatje kregen we een medjooldadel ipv een koekje of snoepje. Eens iets anders, iets gezonds. Ik vond vooral de “gouden lepel” tof. Het gaf me een koninklijk gevoel.

Op het terras van Life Bar met Tinne en baby Jules

Tinne en ik hadden een hele aangename namiddag bij Life Bar. De vriendelijke ontvangst was een pluspunt. Dat was ook de uitleg die we kregen bij onze bestelling. Als “vegan newbee” zit ik namelijk nog vaak met vragen over ingrediënten en bereidingen.

Conclusie: IK WIL HET HELE MENU PROBEREN !!! Hier kom ik beslist gauw terug voor brunch, lunch, afternoon snack, koffie,… whatever.

Nice to know: alles kan ook take away!!!

Life Bar – Parijsstraat 48, 3000 Leuven

https://www.facebook.com/lifebarleuven/

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.