Lasagne in een uur!!!

Lasagne, het kan zoooo lekker zijn! Het traditionele recept vergt echter veel tijd. Ik maakte een snelle variant. Klaar in een uur en minstens zo lekker!

Ingrediënten: Voor 2 grote porties

*9 volkoren lasagnevellen (Leve de Albert Heijn!)

*een pak tomatenpassata naar keuze (met basilicum, met pepertjes,….)

*een halve courgette

*een halve aubergine

*een grote tomaat

*6 grote champignons

*gemalen kaas

Bereiding:

*Verwarm de oven voor op 220°C.

*Snijd alle groenten in dunne plakjes.

*Neem een ovenschaal en start met een laag tomatenpassata. Leg hierop 3 lasagnevellen. Bedek dan met een laag groenten en kruid met peper, zout, oregano,… Maak opnieuw een laag passata, daarna een laag van 3 lasagnevellen, een laag groenten, een laag passata en eindig met een laag lasagnevellen waarover je veel gemalen kaas strooit.

*Plaats het gerecht gedurende ongeveer 40 minuten in de oven. Zorg ervoor dat de bovenkant niet verbrandt.

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.