Kort bericht van zenuwpees

En toen was het….29 juni !!! Gisteren was een superfijne dag. De dag zat supervol, iets té vol voor mijn reeds overvolle hoofd. Ik startte de dag met een creatieve speedkookaanval. Dit waren de resultaten:

Kitchen creativity 2 - 28062017Kitchen creativity 3 - 28062017Kitchen creativity 4 - 28062017Kitchen creativity 5 - 28062017

geroosterde groenten met geitenkaaas – gepimpte risotto met feta en courgette – ontbijttrifle – rabarbercake (recept binnenkort online)
Daarna ging ik naar de dokter om mijn vaccinaties te checken. Ik bedoel: als we gaan rondreizen in Turkije, Griekenland en misschien ook Georgië ben je beter goed voorbereid: “Better safe then sorry”. Alle basisinentingen heb ik gehad dus moest er niets gebeuren.                                                                                                                              
Op school volgde daarna nog een laatste klassenraad en het bundelen van de toetsen en taken.
Chris en ik gingen daarna lunchen met Marjoleine en Wolf bij Bar Stan. Bar Stan is “hot and happening” in Leuven. Chris koos de Stan Burger en ik ging voor de warme salad bowl met geroosterde wortelen, kikkererwten en een heerlijke dressing.
HIER WIL IK MEER KOMEN ETEN !!!

 

Na een uitgebreide yogasessie om mezelf te kalmeren, gingen we met Ann iets drinken. Bij het afscheid waren we beiden nogal emotioneel. We legden dus maar al een diner date vast voor zondag 27 augustus want dan ben ik terug in het land.
Om 19u00 ging ik tenslotte naar het personeelsfeest in Hollyworld, aan Kinepolis Leuven. Het eten was dik ok en de sfeer was heel aangenaam. Ik genoot ervan, zeker in mijn nieuwe bohémienkleed dat ik tussendoor nog op de kop had getikt bij Les Bourgeoises in de Diestestraat 🙂
En dan vandaag: de proclamatie. Eerst rapporten uitdelen in mijn eigen klas en dan de volledige dag oefenen voor, denken aan en stressen voor de viering die de leerlingen met Nadia en ik op poten hebben gezet. Ik zal blij zijn als ik vanavond in het Kasteel van Horst mijn benen onder de tafel kan schuiven !!! 
Oh ja, ik heb nog een klein cadeautje voor Nadia gekocht dat ik niet mag vergeten afgeven: bij Tartufo, een supermooie chocolaterie in Leuven, kocht ik 4 pralines. Het zijn net kunstwerkjes!
Chocolade van Tartufo - 28062017                                                          Chocolade van Tartufo

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.