Koekjes van amandelpulp en rijstmeel

Ingrediënten: Voor 10 koekjes
*100g amandelpulp
*20g rijstmeel of ander meel

*1 banaan, in stukjes en geplet*1 theelepel bakpoeder
*2 eetlepels kokosolie*50g geschaafde chocolade (melk of fondant)

Bereiding:
*Verwarm de oven voor op 200° op de heteluchtstand.
*Doe alle ingrediënten samen in een mengkom en meng goed tot je een plakkerig geheel bekomt.

                                                              Dit dus….
*Maak kleine hoopjes op een bakplaat die bedekt is met bakpapier.
                                                  Kleine hoopjes worden koekjes

*Bak gedurende 15 tot 20 minuten in de oven.
SMULLEN !!!
Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.