Kleurrijk het nieuwe jaar in met Lidl

Hihi, de titel van dit artikel lijkt wel reclame voor Lidl. Dit artikel is echter niet gesponsord!

Gisteren ging ik boodschappen doen bij Lidl. Het was mijn bedoeling een tof menu voor oudejaarsavond samen te stellen voor Chris en mezelf. Lekker en vooral: zonder al te veel gedoe en snel klaar. Ik slaagde glansrijk, al zeg ik het zelf.

Hieronder zien jullie wat Chris en ik gisterenavond aten om het oude jaar uit te wuiven en het nieuwe feestelijk in te zetten.

Kleurrijk assortiment van appetizers met mocktails

3 verschillende mousses van vis. Mijn favoriet was zalmmousse met citroenpeper.

Een donkere foto… een retro Sint-Jacobsschelp met vis en kaassaus, rozemarijnaardappeltjes, gebakken oesterzwammen en een slaatje met rode biet afgewerkt met balsamicocrème.

Een champagneglas met sorbet van mango en passievrucht met enkele framboosjes…

HAPPY NEW YEAR !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.