Kerst begint bij Zoff en Gigi

Enkele weken geleden kondigden de eigenaren van Zoff en Gigi een kerstige zondagse degustatienamiddag aan. Zoff is een heerlijke en authentieke Italiaanse bistro/restaurant en Gigi is een winkel met Italiaanse producten waar je al happy wordt door gewoon even rond te kijken. Beide zaken bevinden zich in de Leuvense Mechelsestraat. 

Ik was één van de eerste bezoekers en wandelde Zoff binnen. De deur stond wijd open en ik werd hartelijk verwelkomd door het personeel. Alle kerstspecialiteiten stonden prachtig opgesteld. Een streling voor het oog. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en uitleg bij alle producten en proefde verschillende specialiteiten. De mostarda met peer, een pittige mosterdachtige crème voor bij kazen zoals bv. pecorino, en de panettone, die typisch Italiaanse kerstcake met amarenakersen en chocolade zijn mijn favorieten!

                   Panettone in een mooie doos. Hier word je toch blij van????

            De panettone met chocolade en amarenakersen is de allerlekkerste!!!

 

Aan de andere kant van de straat, bij Gigi, kon je feestelijke drankjes proeven. Ook daar was de sfeer echt top. Ik kocht er een cadeautje voor papa. Geen alcohol. Wel een prachtige, bruine, metalen box met exclusieve chocoladebonbons.

Conclusie? Als je je wat down voelt of op zoek bent naar een origineel en lekker cadeautje is er maar één adres: Gigi. En vergeet dan ook niet iets te eten bij Zoff.

www.zoff.be

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.