Inspiratie voor een Turks buffet

Wat is het toch zalig als andere mensen voor je koken en je gewoon mag aanschuiven aan een buffet van allerlei gerechten die je heerlijk vindt!!! Sevget en Toucge nodigden ons uit bij wijze van afscheid. We werden getrakteerd op een buffet van Turkse gerechten waar Toucge de hele namiddag aan had gewerkt.

Veel kleuren, veel groenten, veel keuze, veel alles !!!

Jullie konden deze zomer al lezen op mijn blog dat ik zelf ook al eens Turkse vrienden van Chris heb uitgenodigd voor een buffet. Daarbij maakte ik allerlei gerechten op zijn Turks maar met een Vlaamse touch en met wat eigen variaties. Dit was een echt Turks buffet. En met “echt” bedoel ik: de traditie van de Turkse keuken werd 100% gerespecteerd. Wat heerlijk!!

Look and enjoy !!!

PS: De spinazietaart en de rode bietensalade met yoghurt kan je maken met de recepten op mijn blog.

Macaronisalade met maïs – Salade van rode biet met yoghurt – Gebakken aubergine met rode paprika – linzenrolletjes met bulgur en citroen – druivenbladeren gevuld met rijst

Een frisse salade met radijs, rucola, tomaatjes en granaatappelpitjes

Hartige taart van filodeeg met spinazie en feta – champignons gevuld met citroensap en olijfolie

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.