Hoe ik in kerststemming geraak….

Het is echt bijna kerst: morgenavond is het kerstavond! Nog twee nachtjes slapen en het is kerstmis! Na en doorheen alle kerstdrukte op school heb ik een eigen manier om instant in de kerststemming te geraken: ik ga werken waar ik vroeger werkte als student!

Oil & Vinegar Leuven –> Simply, havin’…a wonderful Christmas time!!!

Bijna elk jaar ga ik voor en tijdens de feestdagen een handje helpen bij Oil & Vinegar in de Brusselsestraat in Leuven. Ik werkte er ruim tien jaar geleden voor het eerst als student. De eigenaar Jack en de vaste verkoopster Marjoleine zijn over de jaren heen vrienden geworden. 

De drukste periode van het jaar is rond kerst. Oil & Vinegar is immers een winkel met toffe, stijlvolle en lekkere producten die zeer geschikt zijn op de feesttafel of als (kerst)geschenk. In de maanden november en december worden geschenken klaargemaakt en klaargezet in de winkel. Het is dan alle hens aan dek om voldoende pakketjes op tijd klaar te krijgen. 

Kerstpakjes, oh yesssss !!!

De dagen voor kerst en nieuw is het dan verkopen geblazen. Op de drukste dagen van het jaar vind je mij dan achter de kassa om de continue flow van klanten te helpen. Die dagen gaan supersnel voorbij. Voor je het weet, is het 18u en gaat de winkel dicht. 

Ik merk van mezelf dat ik heel graag ga helpen omdat de sfeer zo positief is: de meeste klanten zijn goed gezind, de kerstmuziek speelt de hele dag en er moet doorgewerkt worden. Sommige mensen zullen me misschien gek verklaren omdat ik mijn vakantie inzet met enkele superdrukke shiften bij Oil & Vinegar maar voor mij is het de ideale manier om direct in de kerststemming te geraken!!!!

Simply, havin’…a wonderful Christmas time!!! MERRY CHRISTMAS TO ALL MY SWEET FOLLOWERS !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.