Hittegolf en ijskoffie

Pffft, het was weer puffen en zweten deze nacht. Door de hitte kon ik amper slapen. Om 5u werd ik wakker van de warmte en van het licht van de opkomende zon. Van mij mag het stoppen. Of toch zeker al eens goed regenen. 10 graden minder zou aangenamer zijn.

Wat doet een onrustige ziel als hij wakker wordt en weet dat er “another day to burn from the sun” aankomt? Joggen. Om 5u30. In Leuven. City. Het was al 23 graden op de thermometers buiten.

Na een rustige duurloop van toch wel 55 minuten (props to myself) was het tijd voor ONTBIJT 🙂 🙂 🙂 Ik ben in een “smoothie bowl period” en gooi dus allerlei lekkere dingen in een grote kom: verse nectarine en abrikoos, ananas en blauwe bessen uit de diepvries, yoghurt, kokosschilfers en hele donkere chocolade. Smullen !!!

Met een Griekse boyfriend is een ijskoffie wel gepast als ontbijtdrank. Uiteraard ook afgewerkt met donkere chocoladeschilfers.

En daarna was ik klaar om de dag te beginnen. Have fun today !!!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.