Het restaurant uit mijn studententijd

Suggestie van de maand: Indian Summer Wrap met watermeloen en feta

De Indian Summer Wrap van Greenway was erg lekker op een grijze dinsdagmiddag. Even een woordje over één van mijn favoriete plekjes in Leuven.

You like it or you don’t like it… Greenway!!! Ik ben alvast fan! Toen ik nog studeerde (dat is inmiddels ook al zo’n 10 jaar geleden) leerde ik het restaurant kennen in de Parijsstraat in Leuven als “healthy vegan fastfood”. Ik herinner me mijn favoriete troostvoer tijdens de examens : de sojarijst voor 8 euro die nu jammer genoeg niet meer op de kaart staat. Please, bring it back, even only for one month !!!

De prijzen zijn onmiskenbaar (veel) gestegen maar ik wijd dit aan de stijgende prijs van de ingrediënten en aan de hoge arbeidskost in België. Nog steeds ga ik graag eten bij Greenway. Vooral als ik zelf geen zin heb om te koken en snel, lekker en gezond wil eten. Ik kom er echter ook met vrienden die Greenway wel kunnen smaken (Tom en Pauline, when do we meet next???)

Tegenwoordig wissel ik de falafelwrap af met de Syrische kebabwrap (beide wraps kosten 12,5 euro) of een suggestie die me wel interessant lijkt (meestal tussen 7 en 15 euro). Ik ben nog nooit ontevreden buitengegaan. Een dikke pluim ook voor de vriendelijke bediening van het personeel in Leuven!

Wisten jullie trouwens dat Greenway ook vestigingen heeft in Gent, Antwerpen en Brussel en niet enkel vegetarische maar ook veganistische schotels aanbiedt? Waar wachten jullie nog op eigenlijk?

http://greenway.be/

 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.