Finally… Wagamama !!!!

Geen idee waarom ik al een tijdje naar Antwerpen wou voor een dagje mét lunch bij Wagamama. Enkele jaren geleden kwam ik er haast elke week. Nu was het zeker 2 jaar geleden…

Chris en ik trokken op een vrije zaterdag met de trein van 12u00 naar Antwerpen voor een wandeling, toffe winkeltjes en een hunt op leuke schoenen. We lunchten eerst bij Wagamama.

Wagamama is een keten uit de UK waarvan er in België maar 1 vestiging is, nl. op de Meir in Antwerpen. Het concept van de keten is aziatische fast food. Je bestelt een hoofdgerecht en/of bijgerechten en/of voorgerechten en/of juices. Alles wordt aan tafel gebracht als het klaargemaakt is. Het is dus best mogelijk dat jij eerder bent bediend dan je tafelgenoot of omgekeerd.

Ik bestelde de Yasai Cha Han Donburi: een grote bowl met geroerbakte bruine rijst met tofu, ei, paddestoelen, peultjes, zoete mais en lente-uitjes. geserveerd met japanse pickles. Ik deed er veeeeeeeeeeeeel sojasaus op en at met chop sticks, obviously 😉

Yasai Cha Han Donburi

Daarnaast dronk ik ook groene thee van het huis uit een fancy kopje.

Groene thee in fancy kop

De prijs van mijn gerecht was rond de 15 euro. Ik ben fan!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.