FEEST bij Noordoever Leuven !!!

Hiep, hiep,… hoeraaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Noordoever Leuven bestaat al twee jaar. Dat moet gevierd worden!

http://www.noordoever.be/

Op zaterdag 20 januari trakteerde het restaurant aan de Leuvense Vaart met proefhapjes aka minitaartjes van Tartelies ter gelegenheid van haar 2e verjaardag.

Taartjes van Tartelies

 

 

Met een Matcha Latte misschien???

Felicitaties en veel lof aan de eigenaar, de koks en de mensen van de bediening! Ik hoop dat jullie nog lang kunnen verderdoen. Vegetarisch/veganistisch/plantaardig eten is de toekomst. Jullie keuken geeft inspiratie en laat mensen zien dat een gezonde levenswijze absoluut niet saai en eentonig hoeft te zijn!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.