Escape to Rotterdam – Dag 4

Helaas al de laatste dag om te genieten van de zon en de sfeer in het levendige, multiculturele en rustige, groene Rotterdam.

A cappuccino a day…The usual morning routine: traag opstarten bij NRC met onze ontbijtbox voor 2 en een lange ochtendwandeling. We checkten nog de Dille en Kamille en vonden een mooi hemd voor Chris in de Bijenkorf. De laatste lunch deden we bij “Old Town”, een Maleisisch-Kantonees tentje dat we onverwachts tegenkwamen. Aangezien er Nepalezen, Indonesiërs, Chinezen,… zaten die om specifieke gerechten vroegen, leek dit ons een te betrouwen plekje. 

De kok aan het werk bij Old Town

Ik koos gebakken udonnoedels met groenten en omelet en Chris wilde noedels met kip. Vooraf deelden we dim sum met scampi. Heerlijk!

Udonnoedels met omelet en gebakken noedels met kip bij Old Town

Ik ging nog shoppen bij Albert Heijn en rond 14u00 namen we de trein naar Leuven. Rond 16u30 waren we al thuis. Wat opruimen, de was doen en in de zetel zitten. Home sweet home na een zalig uitrustweekend vol tijd, toffe winkeltjes, speciale gebouwen, goede gesprekken en lekker eten. Wat heeft een mens nog meer nodig?

 

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.