Escape to Rotterdam – Dag 3

Opnieuw een, voor mij dan, late start met het ontbijt om 9u00 bij NRC. Dezelfde, heerlijke box ontbijtproducten. 

Chris en ik deden een poging om een Street Artwandeling te doen met app maar stopten al snel om gewoon rustig en zonder doel door de stad te dwalen. Heerlijk.

We lunchten om 13u00 bij Bagels & Beans. Ik had nog een voucher van 10 euro die ik had gekregen van het hoofdkantoor omdat ik een positieve commentaar had gestuurd. Die Nederlanders toch 🙂

Ik koos een Golden Milk met ahornsiroop en een Dutch Weed Burgerbagel. Deze burger is op basis van zeewier en je kan hem op niet veel plaatsen eten. Ik profiteerde dus van de gelegenheid. Chris koos een gemengd sapje en een bagel met gerookte kip. Lekker no nonsense bij Bagels en Beans. Waarom bestaat deze keten niet in België?

Binnenkijken bij Bagels & Beans

Een kleurrijk sapje en een Golden Milk met kurkuma en veel ahornsiroop.

De Dutch Weedburgerbagel en een bagel met gerookte kip

Nog meer geslenter in de namiddag 🙂 We vonden zowaar een nieuwe pet voor Chris! Ik studeerde wat Grieks op een terrasje vlakbij het hotel terwijl Chris siësta hield want je bent een Griek of je bent het niet 😉

Het laatste avondmaal namen we bij “The Fish Market”. Zo lekker heb ik sinds lang niet meer gegeten. Vooral omdat ik gerechten koos die ik thuis nooit maak: gemengde vissoep en een halve kreeft met geklaarde boter. Superheerlijk. Chris nam tonijn met groene saus.

Bij “The Fish Market”

 

Gemengde vissoep en een halve kreeft

Tonijn voor Chris!

We sloten de avond af met een ijsje bij “De Ijsmaker”. Het was aanschuiven geblazen maar het loonde de moeite!

Life is good !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.