En toen was er een warm ontbijt…

Hier in rainy Belgium kan een mens een warm ontbijtje appreciëren. Met havermout zit je altijd goed bij mij. Het werd dus een havermoutcrumble met blauwe bessen en appel. JUMMIE !!!

Wat heb je nodig voor dit heerlijke ontbijtje? Ik maak het graag in 1-persoonsschaaltjes zodat je het ‘s morgens gewoon even kan opwarmen en ervan kan genieten ALLEEN (do NOT share), schaaltje op de schoot.

Voor 1 schaaltje heb je nodig:

*een halve geraspte appel

*200g bosvruchten uit de diepvries

*40g havermout

*2el kokosbloesemsuiker

*1el kokosolie

Bereiding:

*Verwarm de oven voor op 200°C.

*Doe de vruchten samen in het ovenschaaltje en doe er, indien je dat graag lust, kaneel bij. Meng goed.

*Meng de havermout, kokosbloesemsuiker en kokosolie in een kom.

*Strooi het havermoutmengsel over de vruchten.

*Plaats 20 minuten in de oven en op het einde even onder de grill.

Lekker met kokosslagroom, Griekse yoghurt, kwark,..

.

Appeltje raspen…

Diepvriesbessen erbij…

Havermoutmengsel toevoegen en dan de oven in !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.