Een smoothiebowl vol vitaminen tijdens de feestdagen !!!

Lalali lalala, een kleurrijke smoothiebowl vol vitaminen vandaag !!!

Het is misschien niet echt het seizoen maar goed. Als je de verwarming aan hebt en een koffie of thee hebt voor achteraf is het smullen geblazen!!!

Oranje en roze en granola voor een lekkere crunch. Een smaakvolle start van de dag.

Ingrediënten: Voor één grote kom happiness

*1 rijpe kaki

*1 bevroren banaan in stukjes

*een scheutje plantaardige melk. Ik gebruikte hier ongezoete amandelmelk.

*toppings naar keuze: hier werkte ik af met schijfjes kaki, een restje superfoodgranola en frambozen uit de diepvries

Bereiding:

*Doe een halve kaki, de bevroren banaan en wat plantaardige melk in de blender. Voeg eventueel kaneel, gember, vanille,… toe. Gebruik niet teveel plantaardige melk want dan krijg je de textuur van een smoothie en dat is niet de bedoeling.

*Doe het mengsel in een kleurrijke kom en werk af met jouw favoriete toppings.

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.