EAT ME – The avocado challenge – Kokosijs met avocado en chocolade

En neen, ik kon het niet laten om ook nog een recept voor kokosijs met avocado en chocolade uit te proberen. Ik heb nog geen fancy foto waarop ik het ontbijt/dessert presenteer want de creatie staat nog in mijn diepvries. Het recept kan ik jullie wel al geven want ook dit is een topper!!!

Kokosijs met avocado en chocolade

Ik baseerde me op het volgende recept maar maakte er mijn eigen variatie op:

Chocolate Coconut Avocado Ice Cream

 

Ingrediënten: Voor een bakje vol ijs 🙂

*1 avocado

*400ml kokosroom (de dikke, volvette variant)

*2 el ongezoet cacaopoeder

*2 el ahornsiroop

*een snuifje zout

Bereiding:

*Doe alle ingrediënten samen in een kom.

*Mix goed door met een staafmixer zodat de avocado volledig geplet is.

*Stort het ijs in een bakje voor de diepvries en laat opstijven.

Lekker met kokoschips, schijfjes banaan of… EXTRA chocoladesaus !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.