De markt in Hurma, Antalya

Elke dinsdag is er hier in de buurt een grote markt. Boeren uit Antalya en omstreken, kaasverkopers, vishandelaars,… komen hun waar aan de man brengen. Je ziet enkel seizoensproducten en alles is, naar Belgische normen, spotgoedkoop.

Eergisteren kocht ik 2 reusachtige calamares voor 50 lira, dat is 12,5 euro. Daarnaast kocht ik nog verse yoghurt en gedraaide kaassslierten, verse spinazie en deeg voor gözleme (ik leg uit in een volgend bericht wat dat precies is), tomaten, courgettes, citroenen en zelfs 1,5kg verse vijgen (PRIJS: 12 lira dus 3 euro!!!!)
Net toen ik met mijn oogst terug naar huis wou gaan, zag ik een man met kuikentjes. Zo schattig !!!!
Hieronder een impressie van deze heerlijke markt. Next week, I GO BACK !!!

Fruitkraam op de markt

Nectarines…                                Courgettes …                           Pepertjes…

       

  Aardbeien….                                      Abrikozen….                      

                                                                        Kaas…

    

De boys van het kraam van gedroogd fruit, noten en kruiden

  

Vis, vis, vis,… en ze maken hem schoon voor jou!!!

En KUIKENTJES !!!

                                    ECHTE kuikentjes !!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.