Craving for…sweet potatoe !!!!

Het klinkt ongetwijfeld erg raar maar de voorbije 2 weken had ik enorm veel zin in zoete aardappel. In om het even welke vorm of bereiding. Op de blogs die ik volg, komen vaak recepten voorbij met zoete aardappel en in België maak ik zelf geregeld gerechtjes met zoete aardappel maar in Turkije is geen zoete aardappel te vinden.

Vandaar dus nu: iets met “sweet potatoe” !!!

Zoete aardappel

Wat zou ik eens maken? Toast van zoete aardappel, ovenfriet of chips? Ik besloot een zoete aardappel te garen in aluminiumfolie in de oven. Zo zou ik een aardappel in de schil verkrijgen die ik kon opvullen met allerlei andere dingen 🙂

DUS

Oven aan op 200°C, zoete aardappel goed afspoelen en in aluminiumfolie wikkelen, gaatjes prikken in de aluminiumfolie en 1u de oven in. Kan het eenvoudiger?

Ik at de aardappel op met gewokte wortelspaghetti en spinazie en werkte af met cottage cheese. Als kruiden gebruikte ik mijn favoriete mix van Oil & Vinegar: Mélange de France.

Dit was LEKKKERRRRRRRRRRRRRRRR !!!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

1 Comment

  1. Superidee, ga ik maken voor Wouter! Hij was jarig gisteren. Hij is vegetariër geworden. Heb natuurlijk niet uw favoriete kruidenmix! Zal iets uit mijn mouw mouw moeten schudden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.