Content Catert

Op zaterdag 20 april was het zover: verpakkingsvrije winkel Content lanceerde zijn cateringdienst met een grote receptie voor bloggers, aandeelhouders en andere sympathisanten. Chris en ik waren zowaar uitgenodigd als VIP’s !!!

Het was een stralende dag. Rond 17u00 zakten Chris en ik af naar Hal 5 waar de cateringkeuken van Content gevestigd is. We werden hartelijk verwelkomd door Dries, Sara en de rest van het grote team dat aan dit event had meegewerkt. 

Er was een buffet gemaakt op de lange tafel in de hoofdhal van Hal 5. Ik kon het niet laten alles al even te gaan bekijken en fotograferen. Wat een kleurenpracht! Ook aan het esthetische duidelijk gedacht. Het water liep me al in de mond…

Enkele sfeerbeelden…

Gelukkig moesten we niet lang wachten alvorens het buffet te mogen bestormen 🙂

Chris en ik installeerden ons aan een tafeltje en probeerden vanalles: een warme kervelsoep, een koude salmorecho, crackers met zaden en pitten met allerlei heerlijke kleurrijke groentendips, bananenbrood, brownie, verschillende soorten kaas, koude slaatjes met rode biet en geitenkaas, infused orange/cucumber water,… 

Conclusie: wat we proefden, was superlekker en kraakvers. We geven ook een plus voor de bokaaltjes (no waste!) waarin alle bereidingen werden gepresenteerd. Een dikke duim dus voor dit openingsevent. Chris en ik denken eraan om Content in Hal 5 te laten cateren voor de receptie van ons huwelijk in 2020. Als dat geen compliment is….

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.