Brunchen op mijn verjaardag

Home alone op mijn verjaardag ? Dat liet ik niet aan mijn hart komen! Ik schreef me in voor de brunch bij Noordoever, georganiseerd door Ike Uwa!!!

Op 17 februari ging ik rond het middaguur “brunchen” bij Noordoever. Voor mij is dat mijn lunch want ik ben te vroeg wakker en skip het ontbijt nooit. De sympathieke Moika van Ike Uwa stond in voor het uitgebreide buffet van zowel zoete als hartige vegan gerechten. “Healing Power of Nature” is haar slogan en dat zal je geweten hebben als je aanschuift voor een brunch.

https://www.facebook.com/ikeuwahealingpowerofnature/

Enkele sfeerbeelden…zo krijgen jullie ook zin om eens een brunch van Moika bij te wonen.


Je kan Ike Uwa volgen op Facebook. Moika organiseert brunches en kookworkshops in Leuven en Gent en  kan ingehuurd worden voor privé-catering. Een aanrader!!!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.