Breng jezelf in een zomerse stemming – Papaya breakfast bowl

Wie wordt hier nu niet vrolijk van?

Ik kom geregeld bij Lidl aan de Vaartkom in Leuven. De nieuwe winkel is ruim en overzichtelijk en het productaanbod is heel aantrekkelijk. Ik ontdekte er overlaatst papaya’s voor 2,89 euro per stuk. Papaya’s kopen in België is nu niet bepaald ecologisch verantwoord maar ik kon het toch niet laten. Het deed me immers denken aan mijn vakanties in Barcelona. Daar kocht ik ook papaya’s voor een kleurrijk ontbijt.

Wat heb je nodig om jezelf of iemand anders blij te maken?

Een halve papaya, 2 mandarijntjes en 4 el rode vruchten uit de diepvries. Je kan natuurlijk ook ander fruit nemen, zolang het maar kleurrijk is.

Yoghurt, plattekaas, kokosyoghurt,… Enfin, iets lobbigs om over de papaya te gieten.

Cacaonibs, hennepzaad, açaibessen, gojibessen, noten, zaden, pitten, muesli, granola, havermout,… Het maakt niet uit. Wat jij lekker vindt, doe je over de papaya.

Werk af met (mango)coulis, chocolade- of caramelsaus voor een zoete finishing touch!

SMAKELIJK

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.