Baked oats als ontbijt

Wie graag in het weekend aan “meal prepping” doet, zal zeker blij zijn met dit poepsimpele recept. Je maakt een grote batch en bewaart het in een bakje in de frigo. Zo kan je meerdere dagen genieten van deze baked oats en elke ochtend iets anders toevoegen.

Ingrediënten: Voor 4 porties

*200g havermout

*2 kleine appels

*een hand frambozen uit de diepvries (ander fruit kan natuurlijk ook)

*kaneel

*vanille-extract

*eventueel ook een eetlepel honing

Bereiding:

*Verwarm de oven voor op 200°C.

*Doe alle ingrediënten samen in een bakvorm en meng alles goed door elkaar.

*Plaats de bakvorm voor ongeveer 20 minuten in de oven.

*Laat afkoelen.

SMAKELIJK!

Tip: Je kan de baked oats koud eten of opwarmen. 

Lekker met kwark, yoghurt, ….

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.