Another breakfast bowl: green inspiration !

Je ochtend eens anders beginnen, met een ander ontbijt. Dat probeer ik geregeld. Kwestie van wat afwisseling in mijn leven te brengen 🙂

Af en toe lust ik wel een groene smoothie dus ik liet me gaan met deze groene smoothie bowl waar ik allerlei toppings aan toevoegde.

Blurry picture, tasty result

Ik maakte de smoothie bowl in mijn blender die na afloop lekker groen zag. Als Chris afwast, kijkt hij daar al niet meer van op. Hij is onderhand gewoon geworden aan mijn keukenuitspattingen 🙂

Ingrediënten: Voor 1 grote smoothie bowl

*1 handvol spinazie

*1 hele rijpe banaan uit de diepvries

*1 tl spirulinapoeder

*100 ml (plantaardige) yoghurt, kefir, (plantaardige) melk,….

Bereiding:

*Doe alle ingrediënten in de blender en mix.

*Giet de smoothie in een bowl.

*Werk af met toppings naar keuze. Ik gebruikte verse sinaasappel, diepvriesaardbeien, kokoschips, cacaonibs en veeeeel cacaopoeder (niet zichtbaar op de foto omdat je dan niet meer zou zien wat er allemaal in mijn smoothie bowl zit, hihi)

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.