About last Sunday … Life Bar

Zotgekuist en veel te veel opgeruimd… Ik kreeg mezelf moeilijk gestopt. Ik besloot dus mezelf in de douche te jagen en ergens te gaan lunchen. Ik had gelezen op Facebook dat Life Bar in de Parijsstraat open was. Ze willen elke zondag van 10u00 tot 16u00 openen. Dat kon ik alleen maar toejuichen!!!

Life Bar besprak ik reeds in een vroegere post. Ik ben erg fan van de vriendelijke bediening, het kleurrijke servies en de smaakvolle veganistische gerechten.

www.lifebar.be

Elke week, en bij groot succes elke twee weken, is er een andere bowl die perfect is als lunch. Ook de combo verse soep-roggebrood-salade weet ik te smaken. De zoete gerechten zoals bananenbrood en speltpannenkoeken moet ik nog aan een smaaktest onderwerpen maar ongetwijfeld zijn ook deze erg lekker.

Deze keer ging ik voor de superverse bloemkoolsoep met kokosmelk, kurkuma en kiemen. Ik had voldoende punten gespaard op mijn Joyn-klantenkaart voor een sapje dus ging ik voor het superfancy blauwe sapje met kokoswater, ananas en Blue Majik, een supergezond algenpoeder.

Bloemkoolsoep met een snee warm roggebrood en een smakelijke salade

Ik genoot heel erg van mijn lunch en sapje en deed nog een babbeltje met de staff.

Het fancy blauwe sapje

Mijn mindset was dankzij deze fijne lunch verandered in een opgewekte, zondagse modus!

Melanie
Ik ben Melanie Huyghe, een dynamische 33-jarige leerkracht Frans. Naast mijn passie voor talen ben ik ook veel bezig met creatief en gezond koken, yoga, hardlopen, dansen, lezen en de wereld ontdekken samen met mijn Griekse man Christos. Op mijn blog wil ik mijn creatieve ei kwijt en mijn altijd overactieve hersenen rust geven door neer te schrijven wat ik denk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.